Hobby & Fritid, Bornholm

Find hobby og fritidsbeskæftigelser på Bornholm her! Sløjd, håndarbejde, syning, modeltog, gør-det-selv, dans... Listen over hobby, hobbyartikler og fritidsbeskæftigelser kan hurtigt blive meget lang, også på Bornholm. Så her er en åben liste over links til gode, bornholmske hjemmesider omhandlende hobbies, hobbyartikler og fritidsbeskæftigelser. Alle de hobbies der ikke har deres egen kategori her på BornholmLinks kan findes her. Tilføj selv links til listen, eller se på en af de andre hobby-sider:
-Forlystelser & Oplevelser
-Historie & Slægt
-Jagt & Fiskeri
-Natur & Miljø
-Sociale Netværk & Dating
-Spil

8 Links:

Bornholms Square Dance Klub

Arrangementskalender, billeder og opvisninger. Danser fortrinsvis til traditionel country musik.

Schæferhundeklubben, Bornholm

Hundetræning og hundetræf for Schæferhunde... og deres ejere.

Filmværksted Bornholm

Medlemmerne arbejder sammen i projektgrupper om diverse film-produktioner, kurser, foredrag, konkurrencer mv. Ambitionerne spænder fra det top-professionelle til hjemmevideo-produktioner.

Bornholmske Samlere

Bornholmske samlere henvender sig til samlere af alt mellem himmel og jord. Dog har mønt- og frimærkesamlere deres egne foreninger som måske er bedre for dem.

Haveselskabet Bornholm

Se haveselskabets program over åbne haver, plantebytning, havevandringer og andre have-arrangementer og møder på Bornholm.

Svanen af Svaneke

Bornholms Maritimhistoriske Forening står for byggeriet af Barken Svanen. Det er en genopførelse af en 3-mastet bark, 37 meter lang, fra 1858, og efter sigende det største og smukkeste skib der blev bygget i Svaneke

Bornholms Syp Klub

Bornholms Natur- og Brændevinslaug! Opskrifter og prøvesmagninger. Ture i skove og sprækkedale og strandenge for at finde ud af hvilket liv og flora samt historiske facts der findes her.

Foreningen Bornholm

Over 100 år gammel forening der til stadighed arbejder for at bevare naturskønne områder på Bornholm, til glæde for alle os der elsker naturen.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.