Sociale Netværk & Dating

Find sociale netværk og dating på Bornholm her! Denne side har links til bornholmske hyggeklubber, venskabsforeninger, socialt samværd, single-klubber, dating-steder o.l. på Bornholm. Så vil du møde nye venner, skabe netværk, finde en kæreste eller måske den store kærlighed på Bornholm, ja, så kan du da starte med at se på linkene på denne side. Du er velkommen til at tilføje flere links selv her, til denne simple mini-portal for venskaber og dating på Bornholm ;-)

6 Links:

BAGlandet.dk

BAGlandet er et netværk af unge bornholmere og deres respektive oversøiske netværk, der blandt andet har til formål at gøre integrationen for unge bornholmere der flytter til fra fødeøen lettere.

Netværksgruppen Lysglimt

Netværksgruppe for kræftramte og / eller tidligere kræftramte. Gruppen skaber mulighed for, at du kan mødes med andre ligestillede under hyggelige og uformelle rammer.

Samværdshuset, Rønne

Vi bringer mennesker sammen om fælles problemer, og give mulighed for at udvikle erfaringer og at styrke den enkeltes netværk.

Lysspiralen, Allinge

Mødested for mennesker, der har aktiv interesse i ressource- og selvudvikling, kunst og kultur, videnskab, spiritualitet og tro. Vores intension er at styrke, inspirere og støtte hinanden, og at udfolde dette som grundlag for en positiv udadrettet livsstil.

Singleklub Bornholm

Er du single, og har lyst til at møde nye venner, så se her. Vi er en klub med arrangementer som fester, kultur og naturoplevelser med medlemmer fra hele øen. Vi er også på Facebook.

Bornholmske Flygtningevenner

Vi hjælper flygtninge med at falde på plads på Bornholm og i det danske samfund. Læs om vores arrangementer og bliv evt. selv kontakt-person / kontakt-familie.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.