Forlystelser & Oplevelser, Bornholm

Find oplevelser og forlystelser på Bornholm her! Bornholm byder på mange spændende oplevelser, heriblandt forlystelsesparker og oplevelsescentre, for indfødte såvel som turister der holder ferie på Bornholm. Hvadenten det er solskin eller regnvejrsdag kan du finde gode oplevelser på Bornholm. Er du til vandland og badeland? Indendørs eller udendørs aktiviteter på Bornholm? Prøv at se nærmere på linkene her på denne side. Og tilføj gerne selv flere links. Find evt. flere Bornholm aktiviteter på disse sider:
-Venues & Spillesteder på Bornholm
-Museer, Gallerier & Udstillinger på Bornholm
-Shopping på Bornholm
-Natur & Miljø på Bornholm

16 Links:

Joboland Brændesgårdshaven

Forlystelsespark med vandland, dyrepark, hoppeland, klatreland, gynger, karuseller, trylleshow, minigolf og stor have. Nyd din egen medbragte mad eller spis i et af cafeteriaerne.

Bornholms Middelaldercenter

15 hektar oplevelsescenter beliggende 500 meter fra Østerlars Rundkirke. Opleve Danmark i 1300- og 1400-tallet, og kom til middelaldermarked en uge hver sommer.

Bornholms Rovfugleshow

Vi byder alle velkommen til en dejlig og lærerig oplevelse, hvor du kan komme tæt på rovfuglene.
Med daglige flyveopvisninger og udstilling vil vi gerne lære publikum lidt mere om rovfuglenes forunderlige verden.

Bornholms Sommerfuglepark

Tropisk glashus i udkanten af Nexø. En mangfoldighed af lyde, dufte og farver, frembragt af blomster, planter, fugle og ikke mindst af de mere end 1000 store farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring!

NaturBornholm, Aakirkeby

Oplevelsescenter der formidler viden om den bornholmske natur og fortid på en aktiv måde, med leg, eksperimenter og udstilling. Også turbeskrivelser rundt i det bornholmske landskab og meget mere.

Travbanen - Bornholms Brand Park

Hestevæddeløb og kræmmermarked inde i Almindingen.

Gokart Center Bornholm, Aakirkeby

Gokart bane på 590 meter. Kom alene og køre mod andre, eller endnu sjovere, kør mod dine kammerater eller kollegaer ved et firmaarrangement, polterabend eller lign.

Enghøj Staude Have

Åben have ved Åkirkeby. Se klematisser, roser, buksbom, taks, græsser og andre sommerblomster.

Skattejagt på Bornholm

Lån en rygsæk med opgavehæfte, kort over øen, middelalderligt måleudstyr og kompas. Og tag så rundt på Bornholm, løs opgaverne, se en masse og vær med i lodtrækning om præmier.

Hammerhavnens Bådfart

Sejl en tur langs klipperne og ind i den våde ovn! En spændende tur ud fra Hammerhavnen. Oplevelse for både børn og voksne.

Nature Event

Prøv Danmarks længste tovbane 290 meter over Opalsøen. Også teambuilding events

Hvide Hus Butik og Besøgshave

Stor, romantisk klippehave med mange sjældne planter og træer. Kaffekurv kan medbringes. Haven er på 12.000 m2, så man skal have god tid når man tager en havevandring. Den er til afslapningen og afstresningen for vores gæster og der er mange dufte og sanseindtryk.

Vikingegården ved Åkirkeby

Vikingegården byder på demonstration af historisk håndværk. Du kan selv få lov at prøve! Læs om de mange muligheder på hjemmesiden.

Legepladser på Bornholm

Her er vist alle Bornholms offentlige legepladser plottet ind på et kort. Find den nærmeste, eller prøv en ny legeplads.

Eastwind Watersports

Lær at windsurfe, paddle kajak og kitesurfe på Bornholm med Eastwind Watersports.

Oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Find spændede oplevelser og aktiviteter på hele Bornholm.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.