Natur & Miljø, Bornholm

Find natur og miljø på Bornholm her! Holder du af at gå rundt med en kikkert? Der er skrevet og sagt mange lovprisende ord om den bornholmske natur, klippekysten, de store sandstrande, de unikke geologiske lokationer og den utroligt variation. Naturen og miljøet er nok for mange den allerstørste oplevelse ved et besøg på Bornholm. Her på BornholmLinks elsker vi også naturen og den friske luft! Og vi vil foreslå at du giver dig til at udforske den, måske først på de hjemmesider vi linker til her, men derefter ude i felten! Tag en god fuglekikkert eller et teleskop med, og du vil bedre kunne se en verden af fugle og dyr. Tilføj selv links til den bornholmske natur og det bornholmske miljø herunder.

6 Links:

DOF Bornholm

Dansk Ornitologisk Forening på Bornholm. Aktuelle observationer, fugle-fotos, beskrivelser mv.
DOF arbejder for at beskytte fuglene og deres levesteder, fot at udbrede kendskabet til fuglene samt for at indsamle viden om øens fugleliv.

Skov og Natur, Bornholm

Beskrivelser af øens natur, dyr og planter. Natur-nyheder og arrangerede ture, med tilbud om guides og naturvejledere. Du kan også downloade gratis foldere om den Bornholmske natur og historie.

Natur og Helse Ø

Forening for mennesker der ønsker at udbrede bevidstheden om natur, helse og sundhed på Bornholm. Formålet er at skabe et fælles forum, hvor medlemmer på kreativ og nyskabende vis kan støtte hinanden og udveksle ideer og visioner, samt igangsætte nye projekter.

Fugl og Foto

Fugl og Foto - Bornholm
Aktuelle fugleobservationer, fugle-fotos fra Bornholm og den øvrige verden, lokalitetsbeskrivelser og data fra det bornholmske fugleliv de seneste 100 år. Opdateres dagligt flere gange.

Christiansøs Naturvidenskabelige Feltstation

CHNF er en privat forening, hvis formål det er at fremme kendskabet til og interessen for Ertholmenes natur, at støtte og foretage naturvidenskabelig forskning i og overvågning af naturen på Ertholmene, samt at arbejde for at beskytte og bevare Ertholmenes enestående natur.

Hammershuslam

En hjemmeside om Hammershuslammene, der står for naturpleje rundt omkring på øen

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.