Jagt & Fiskeri, Bornholm

Find jagt og fiskeri på Bornholm her! Med udstyret i orden er der gode muligheder for jagt og fiskeri på Bornholm. Især fiskeriet er helt eksceptionelt godt omkring Bornholm. Som lystfisker eller sportsfisker, forår, sommer, efterår og vinter, havfiskeri, ferskvandsfiskeri eller trollingefiskeri. Bornholm er stedet! Laksefiskeri og ørredfiskeri er vel nok det mest populære på Bornholm, men torsk, sild, hornfisk, gedder og ål er også normale fangster. Så på med fiskehatten og ud med fiskesnørren! Her er nogle links til Bornholms fiskeri - og jagt, tilføj selv flere:

7 Links:

Din Fangst - fiskeri på Bornholm

Se hvor, hvornår og hvad du kan fange på Bornholm. Kåring af månedens og årets fisk.

Melsted Trolling Center

Læs om trollingteknik, grejet, sejlads i Østersøen og specielt laksefiskeri ud fra Melsted Havn.

Allinge-Sandvig Jagtforening

Bl.a. med skydekalender for flugtskydning og riffelskydning, samt oplysning om riffelprøven, indberetning af vildt og diverse arrangementer.

Bornholms lystfiskerguide

Bornholms lystfiskerguide.
Jeg tilbyder at guide jer rundt på den Bornholmske kyst i jagten på havørreden, med flue eller spin. En tur tilrettelagt efter vind og vejr, udfra mange års erfaring. Fangstgaranti kan aldrig gives, men alligevel.....
www.lystfiskerguide.com

Sportsfiskeri Bornholm

Beskrivelse af hele det bornholmske lystfiskeri - sø, hav & mose, redigeret af forfatteren til Lystfiskerguide Bornholm, Poul Stadler.

Bornholms Fiskeri

Side med massere af information og beskrivelse af fiskeri fra, på og i Bornholms vande. Hotspots til havørred, og søer til offentligt eller P&T fiskeri.

Check Point Marine

simpel hjemmeside for butikken i Nexø der bl.a. sælger fiskeudstyr og tøj...

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.