Museer, Gallerier & Udstillinger, Bornholm

Find museer, gallerier og udstillinger på Bornholm her! Der findes mange små lokal-historiske og interesse-museer rundt omkring på Bornholm, samt store og velrenomerede kunstmuseer der dækker snævert og bredt, historiske museer, gallerier og udstillinger med forskellige former for kunst, samt mere oplevelsesbaserede udstillinger. Denne side indeholder links til Bornholms museer mv. Tilføj gerne selv flere links.

14 Links:

Galleri Klejn, Allinge

Udstiller moderne kunst fra ind- og udland, udgiver kunstpostkort og kataloger, samt sælger særligt udvalgte kunst- og børnebøger.

Galleri Raschs, Rønne

Frivillig forening med kunstudstillinger der forsøger at forene garvet professionalisme og kunstnerisk erfaring med ungt og mere uprøvet talent af både lokal og international oprindelse.

Grønbechs Gård, Hasle

Bornholms center for Kunsthåndværk - et unikt udstillings- og kulturhus der præsenterer øens største samlede udstilling af bornholmsk kunsthåndværk.

Oluf Høst Museet, Gudhjem

Museum dedikeret til Oluf Høst, en af øens helt store kunstmalere. Museet er indrettet i malerens tidligere hjem, hvor han boede og arbejdede i mere end 30 år.

Bornholms Kunstmuseum

Fast kunstsamling og 6-8 årlige særudstillinger af kunst og kunsthåndværk der har tilknytning til Bornholm. Museet har til huse i arkitektonisk bygning ved Helligdomsklipperne lidt nord for Gudhjem.

Galleri Strandgade, Nexø

Varierende udstillinger med skulpturer, keramik, relieffer og med en mindre overvægt til maleriet. Glæd jer til at se med hvor stor variation farver, form og udtryk kan anvendes.

Bornholms Tekniske Samling

Bornholms største museum! Museet fremviser ældre og gamle tekniske hjælpemidler fra husholdning, landbrug og faggrupper.

Galleri Kobaltowa Wrona, Listed

Lille galleri med egne billeder og håndlavede ting af filt og træ fra havet.

Svanekegaarden

Svanekegaaarden har en omfattende udstillingsvirksomhed i kulturcenteterets udstillingssal. Hold dig orienteret om nuværende og kommende udstillinger samt åbningstider i pressen og på hjemmesiden, hvor også tilmelding til nyhedsbreve kan ske.

Nexø Museum

Se bl.a. "En by i krig". Nexø før, under og efter bombardementet i 1945.

Bornholms Forsvarsmuseum

Udstilling af krigsmateriale, våben, kampvogne, uniformer, kanoner og den slags. Se åbningstider (kun i højsæsonen), priser mv.

Bornholms Museum

Masser af historisk info om Bornholm. Udstillingerne. Arkæologi. Består af: (1) Kulturhistorisk Museum, (2) Melstedgård, (3) Hjorts Fabrik og (4) Erichsens Gård.

Galleri Anker

Malerier, skulpturer og keramik i Allinge-Sandvig. Kom ind og se det fine galleri.

bornholmsautomobilmuseum.dk

Enestående samling af over 75 køretøjer. Flotte, gamle biler, både sjældne biler og almindelige veteranbiler.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.