Venues & Spillesteder, Bornholm

Find venues og spillesteder på Bornholm her! Mere kultur og flere oplevelser på Bornholm? Ja, der kommer lige denne liste, med forslag til hvor du kan gå i byen og opleve den mere levende kunst & kultur. Altså ikke keramik-potter og den slags, men steder hvor folk samles og levende mennesker spiller levende musik, holder foredrag, optræder på en scene og lignende.. Tilføj selv flere links.

9 Links:

Musikhuzet, Rønne

Spillested for live, rytmisk musik, med koncerter og store navne hele året rundt. Huzet rummer også øvelokaler som venligt udlånes.

SvanekeGaarden

Dukketeater og mange andre kulturoplevelser og kulturarrangementer med fokus på nordisk og baltisk kulturelt samarbejde.

Ekkodalshuset

Kulturarrangementer, historiske aftner, kunstner-foredrag samt restaurant, kiosk og madpakke-terasse for besøgende i Ekkodalen.

Bornholms Teater

Teaterkunst af højeste kvalitet, med solid forankring i Bornholmsk kultur. Teatret er bosat på det historiske Rønne Theater, se herunder.

Rønne Theater

Rønne Theater fra 1823 er et af Danmarks ældst fungerende teatre. Teater har siden 2006 bl.a. opført den populære Bornholmerrevy, hvis kendetegn er en frisk og fornyende tilgang til revytraditionen.

Cassiopeia Bio, Svaneke

Se aktuelle og kommende film i biografen i Svaneke.

Rønne Bio

Bornholms største biograf. "Unik og enestående... drives af glade, udadvendte og servicemindede medarbejdere, der gør det til en fantastisk oplevelse at gå i biografen og se en film."

Scala Gudhjem

Moderne biograf og kulturhus der drives af frivillige i Gudhjem. Scala viser årligt mere end 60 biograffilm samt afholder forskellige andre arrangementer.

Gæstgiveren

Mad og Musik i Allinge. Oplev dejlige sommer-aftner med drinks, grill-buffet og koncerter med kendte navne. Vi ses!

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.