Restauranter & Spisesteder, Bornholm Sommer

Find sommeråbne restauranter på Bornholm her! Hvor ligger der en god restaurant på Bornholm? Er der et godt spisested i nærheden af Årsdale? Har du forslag til hvad der er de bedste restauranter i Rønne? Om sommeren åbner der et væld af restauranter, spisesteder, røgerier med mere, rundt omkring på Bornholm. Det er næsten ikke til at holde styr på! Så her er en hurtig 'restaurant-guide' til Bornholms ferie-spisesteder. Vi uddeler ikke stjerner, smilies eller kokkehuer her på siden, og vi laver ikke anbefalinger af restauranterne på Bornholm. Vi linker blot til dem, så må du selv finde ud af og vælge hvor du vil spise på øen. Tilføj gerne selv flere links.

Se også Bornholms restauranter med helårs-åbning her.

17 Links:

Restaurant Pakhuset, Svaneke

En af Bornholms store sommerrestauranter, med plads til mere end 300 spisende gæster omkring bordene. Restauranten har en hyggelig og familievenlig atmosfære, og er et populært spisested for både turister og bornholmere.

Restaurant Kadeau, Pedersker

Høj kvalitet og rar atmosfære, beliggende helt ned til Bornholms sydvest-kyst. Frokost- og aftenmenuer. Også catering-service hele året rundt.

Restaurant Brøddan, Gudhjem

Stor, lækker buffet og isbuffet, servering eller selvbetjening indendørs og ude på terassen, lige ved den lange, stejle bakke der går ned gennem Gudhjem. Og det udtales 'brødd-an' skulle jeg hilse og sige, ikke 'brød-dan'!

Hasle Røgeri

Ægte bornholmsk røgerimiljø med 5 røgerier inden for et par hundrede meter. Det er muligt at følge røgeprocessen fra den tidlige morgen. Naborøgeriet er fredet og fungerer som museum og fortælles sildefiskeriets og silderøgningens historie.

Røgeriet i Svaneke

Friskrøgede sild og laks med mere kan nydes lige uden for røgeriet. Røgeriet i Svaneke sørger også for pakning og forsendelse til hele Danmark

Margeritten, Allinge

Spisested i rare og hyggelige omgivelser, hvor både lokale og turister er flittige gæster. Familievenlig atmosfære og frisk salatbar.

Restaurant Siemsens Gaard, Svaneke

Gastronomi i hyggelig atmosfære. Se menukort og vinkort på hjemmesiden.

Restaurant Ellas Konditori, Allinge

Ellas serverer frokost, middag, kaffe, kage, ost, is mv. i gammeldags stuer, hyggelig gårdhave og på den oplyste terasse.

Sommer, Allinge

Sæson-åben café og restaurant, med fokus på det lette, smagfulde, grillede, søde og friske. Servering indendørs og udendørs i stilfuldt miljø.

Lassens Restaurant

Klassisk, fransk-inspireret restaurant med skiftende menuer. Maden er baseret på det bornholmske spisekammer. Hotel-restaurant på Hotel Romantik i Allinge.

Nordbornholms Røgeri, Allinge

Fiskerestaurant med bornholmske specialiteter, a la carte og buffet. Beliggende helt ud til klipperne, med afslappet atmosfære.

Gourmetoplevelser på Bornholm

Fin ny FaceBook-site med omtale af Gourmetoplevelser på Bornholm.

Hummerhytten

Smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Dansk hummer, udenlandsk hummer, laks og flere andre gode ting på menuen. I Listed ved Svaneke.

Weekendhytten - Balka Strand

Familieglad sommercafé der serverer sandwich, burgere, steaks, gourmet kaffe, samt nogle dage helstegt pattegris. På Bornholms syd-øst-kyst.

Restaurant Algarve, Allinge

Aftenmenuer, med diverse salater, brød og forskelligt tilbehør, forretter, og desserter. Alle vores råvarer er friske og ordentligt bearbejdet, og bliver serveret som god og sund mad.

Culinarium Bornholm

Restaurant med fokus på frisk fisk, beliggende på Nexø Havn

Restaurant Æblehaven

Stilfuld og hyggelig dansk/fransk/thailandsk fusionskøkken. Simpel og lækker madoplevelse i Snogebæk.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.