Restauranter & Spisesteder, Bornholm Helårs

Find helårs restauranter på Bornholm her! Her er listen med links til de bornholmske spisesteder der har åbent hele året, også uden for sæsonnen. Selvom der ingen turister er på øen skal vi bornholmere jo også kunne nyde godt af den finere madlavning der findes på Bornholm - eller i hvert fald bare have muligheden for at spise ude, også uden at skulle af med en mindre formue. Og om sommeren er turisterne selvfølgelig velkomne til at spise med! Tilføj gerne selv flere links til bornholmske helårs-restauranter.

Mange restauranter på Bornholm har kun åbent om sommeren, så hvis det er sommer kan du se flere Bornholm restauranter her.

8 Links:

Restaurant Le Port, Vang

Restaurant Le Port's køkken byder på mange kulinariske oplevelser, som nydes enten indendørs eller udendørs ved fiskerlejet Vang.

Restaurant Fyrtøjet, Rønne

Restaurant med selskabslokaler og mødefaciliteter, centralt i Rønne. Serverer a la carte, buffet og brunch.

Casa Mia, Rønne

Italiensk restaurant med pizza, pasta og andre ting. Take away eller spis i restauranten.

Restaurant Di 5 Stauerna, Rønne

Hotel-restaurant på Radisson Blu Fredensborg. Med inspiration fra alle fire verdenshjørner og respekt for råvarerne som gastronomiske principper, serveres mad med identitet og kvalitet.

Hansens Bøfhus, Rønne

Også kendt som Rådhuskroen. En kvalitetsbevidst restaurant der tilbyder det bedste møre og saftige oksebøffer, fra kvæg, som har gået og gumlet græs på de store vidder i Australien og Sydamerika.

Strøgets Spisehûz, Rønne

"Mad som vor mor troede hun lavede den. Ikke småt og fransk, men godt og dansk!" A la carte med forretter, fisk-, kød- og bøfretter samt desserter.

Christianshøjkroen i Almindingen

Kroen i Almindingen serverer igen hjemmelavet frokost. Kom og besøg, frokost eller aften.

Selma's Home Cooking, Rønne

Hyggelig restaurant med mad fra hele verden. Specialet er krydret mad

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.