Keramikere & Glaskunstnere, Bornholm

Find keramik- og glaskunst på Bornholm her! Glas- og keramikkunst er virkelig flagskibene i bornholmsk kunsthåndværk. Keramikkunsten har dybe rødder på Bornholm, hvor lerpotter blev fremstillet og solgt allerede i middelaldere, og succesfulde keramikere har arbejdet siden 1800-tallet. Idag stortrives også glaspustere og glaskunstnere i glaspusterier overalt på Bornholm. De bornholmske glaskunstnere har efterhånden opnået stor success og ry for at skabe kunsthåndværk af en meget høj kvalitet. Der er åbne glaspusterier og keramikerværksteder hvor du kan se glaspusterne og keramikerne arbejde med deres materialer, og der er adskillige fine butiksudstillinger der fremviser glas og keramik til dekoration og brugskunst, såsom glas-skåle, glas-vaser, glas-lysestager, glas-karafler og te- og kaffestel i keramik. Alle er velkomne til at tilføje links til bornholmske keramikere og glaskunstnere her på siden. Se evt. også siden med links til Bornholms andre kunsthåndværkere og kunstnere.

12 Links:

Pernille Bülow A/S

Prisvindende glaskunstner med åbent glaspusteri, butiksudstilling og workshop i Svaneke. Du kan også få hjælp til at designe dine egne smykker og meget andet.

Schlotfeldts Glasdesign, Østerlars

Ægte bornholmsk glaskunst fra Michelle Schlotfeldt der er autodidakt glasmager.

Per Lundager, Rønne

Pottemageren fremstiller stort set alt hvad der kan laves på en drejeskive. Har du en ide, holder jeg mig ikke tilbage for at prøve. Specialer er navnekrus, firmagaver, også med logo, bryllups- og dåbsgaver.

Gudhjem Glasrøgeri

Arbejdende glasværksted og butik.

Anya Glas, Nexø

Halskæder, øreringe, ringe, fade m.m. i glas.

Baltic Sea Glass

Berømt glaspusteri og glas-galleri beliggende lidt syd for Gudhjem.

Bodil Brandt, Nexø

Keramikerværksted med unika og brugskunst.

Jakob Stig Isaksen

Keramiker der både arbejder med drejede objekter, men også store
rum installationer.

Eva Brandt Keramik

'jeg kan være en nørd, når det gælder om at udvikle nye overflader, strukturer og nuancer i materialerne...'

Jans Keramik

Butik og arbejdende keramik-værksted, med brugskunst, unika og galleri på Sydbornholm

Lilli's Glasdesign

Anderledes og farverig glad glaskunst. Bl.a. fade, fyrfadsstager, vaser, figurer, skåle, skulpturer, vægophæng, unika, indianerhoveder, påfugle, fisk, sommerfugle etc.

Også åben glas-workshop hvor du kan få lov til at kreere din egen glas-souvenir!

vibeke berland

Keramikeren Vibe Berland arbejder med dekorative, farveglade og funktionelle brugsting og unika-værker. Hun har værkstedsbutik i Bykilden 1 ved Svaneke Torv og har åbent fra påskeferien til/med efterårsferien eller efter aftale.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.