Online Reklamering, Bornholm


- Der er nogen der leder efter DIG! Hjælp dem med at finde dig!

Det Google-søgende folk er en attraktiv målgruppe at annoncere til. Hver dag søger bornholmere og bornholms-rejsende efter varer og ydelser på nettet. Det svarer til potentielle kunder der er ved at træde ind i din forretning.Vær sikker på at døren ikke er låst! De står og mangler noget, og er lige ved at finde det. Det er nu du har chancen for at få en ny kunde i din butik!

  • 83,7% af brugerne på BornholmLinks kommer fra en søgemaskine! (*)

Det betyder at 83,7% af dem der kommer til BornholmLinks allerede har taget dankortet op ad lommen, så at sige. De er i hvert fald på aktivt udkig efter noget. I modsætning til folk der 'surfer' rundt på nettet, læser nyheder eller snakker med vennerne på facebook, er søgemaskine-folket meget tættere på en købs-beslutning, og dermed mere attraktive at annoncere til.

  • 80,7% af alle besøgende er nye besøgende (*)

Det betyder at 80,7% af dem der kommer til BornholmLinks ikke har set siden før, eller i hvert fald ikke inden for det sidste år. Det er friske øjne der endnu ikke er blevet "annonce-blinde"! Du kender det sikkert selv: Du har en net-avis du kikker på hver dag, og du ved godt hvor reklamerne plejer at være placeret og hvor dagens artiker er placeret -- og du hopper elegant hen over reklamerne og direkte ned til dagens artikler. Ænser efterhånden ikke reklamerne! Derfor er nye brugere mere reklame-opmærksomme.

  • Præcis og effektiv annoncering

Ingen grund til at reklamerer i Hosens Folkeblad eller Århus Stiftstidende, når nu din butik ligger på Bornholm, vel? Det primære er, at du er synlig i dit lokalområde. Du kan spare penge og få højt udbytte per reklamekrone, hvis du kun får dine annoncer vist på den relevante fag-side. Det er billigt og du rammer præcist.

  • 1000 besøgende hver måned (*)

I snit er der ca. 1000 besøgende på BornholmLinks hver måned. Det er ikke et astronomisk antal, men i betragtning af de ovennævnte faktorer er det 1000 attraktive besøgende at få din reklame-annonce vist for. Du har ikke råd til at lade være!

Se priser og bestil dit reklame-banner her.

---------------------------------------------------------------------
(*) iflg. Google Analytics 1. april 2011 - 1. april 2012