Ure, Briller & Smykker Shopping, Bornholm

Find ure, briller og smykker på Bornholm her! Ure på Bornholm er andet end bornholmerure! Bornholm har adskillige butikker der forhandler kendte mærker af ure, briller, kontaktlinser, smykker og juveler, samt en del lokale smykke- og juveldesignere og guld- og sølvsmede. Her er nogle links til bornholmske butikker der forhandler ure, briller og smykker. Du er velkommen til at tilføje flere links neders på siden.

6 Links:

Vibeke G. Petersen

Fremstille halskæder, nåle, øresmykker i naturmaterialer og ædelstene, meget inspireret af den bornholmske natur. Alt er unica.

Ur- og Guldhuset, Rønne

Ur- og Guldhuset har gennem flere generationen repareret ure for vore bornholmske kunder. Vi råder over et moderne værksted med faciliteter til at reparere næsten alle typer ure, - lige fra ældre standure til de mest moderne radio og kvartsstyrede ure.

Anna Bella, Rønne

Figurer og smykker i Bornholmsk granit, indianske ting, kinesiske lykkedyr samt astrologiske og spirituelle materialer med mere.

Hélène Duffau

Hélène Duffaus smykker er fremstillet af ædelmetaller enten guld eller sølv. I vores webshop kan du finde unikke smykker fra vores egen kollektion. Stilen er en kombination af klassisk elegance og nyt design.

Guldsmed Sebastian Frost

Skaberen af ringen med 'den svævende brilliant' og butik og showroom i Listed ved Svaneke.

Carmen-Ekvall

Guldsmed i Svaneke, skaberen af 'Strandringen'

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.