Skoler & Undervisning, Bornholm

Find skoler og undervisning på Bornholm her! Kurser, efteruddannelse, opkvalificering, videregående uddannelsesinstitutioner, aftenskoler, voksenskoler, IT-undervisning, kompetenceudvikling osv. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. De fleste af os har nok hørt om begrebet 'livslang læring". Samfundets konstante krav om omstillingsdygtighed og fleksibilitet berører også os på Bornholm. Og Bornholm byder på adskillige muligheder for at lære spændende og interessante nye ting. Her er samlet nogle links til nogle af de forskellige undervisningstilbud der findes på Bornholm. Tilføj evt. selv flere.

13 Links:

AOF Bornholm

Få hjælp til jobsøgning, bliv bedre til dansk og engelsk, virksomhedshold og individuel vejledning i sundhed og livsstil med mere. Besøg AOF Bornholm...

Bornholms Gymnasium

Skolen har siden sin oprettelse 1512 optrådt under mange forskellige navne, først som Rønne Latinskole. Du kan på hjemmesiden bl.a. se reklamefilm for skolen.

Bornholms Efterskole

Bornholms Efterskole ligger i udkanten af Rønne - midt i den naturskønne Blykobbe Plantage, 200 m fra en af øens skønneste badestrande. Skolen optager elever til 8. og 9. klasse, med og uden læse-stave vanskeligheder. Se skolens video på linket.

Bornholms Højskole

Kurser i litteratur, musik, dans, bridge, keramik, glas, akvarel og acrylmaleri, billedkunst, mad, smykke- og metalkunst, natur, kultur og højskoleaftener...

VUC Bornholm

God voksenundervisning i et stimulerende arbejdsmiljø med et bredt undervisningstilbud på flere niveauer (FVU, AVU, HF).

Bornholms Dramaskole

Skole med ugentlig undervisning af børn og unge, workshops, kurser og happenings til skoler, instituioner, firmaer og private, samt assistance ved teateropsætninger af forskellig art.

Janes Køreskole

Janes Køreskole. Kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Undervisningen foregår i stort lokale og i dejligt miljø. Både køn og aldersgruppe er godt blandet.

Danmarks Designskole, Bornholm

Den tidligere Glas & Keramikskole i Nexø har fået nyt navn: Danmarks Designskole, Bornholm. Skolen giver de studerende kvalifikationer til at udforme og udvikle glas- eller keramikkunsthåndværk af høj kunstnerisk standard.

Bornholms Erhvervsskole

Efteruddannelse, erhvervsgymnasium og masser af forskellige kurser og uddannelsesforløb. Også AMU-kurser og sprogskole.

Rasmus Møller

Guitarist og Suzuki Guitarlærer. Underviser i guitar og sammenspil efter Suzukimetoden. Begynder, videregående og konservatorieforberedende undervisning.

Campus Bornholm

Nyt fra Campus Bornholm, flere uddannelsesmuligheder, gymnasie, voksen-uddannelse, erhvervsskole m.m. Også en blog...

Friskolen Østerlars

"Man lærer bedst i inspirerende omgivelser." Friskole for 0. til 9. klassetrin, nul mobning, engagerede lærer og forældrer.

Memoo Web- og reklamebureau

Memoo Bornholm er et web- og reklamebureau, der med stor ekspertise udvikler og designer hjemmesider samt webshops. Derudover tilbyder vi specialdesignede kurser i online annoncering/markedsføring, vedligeholdelse af hjemmeside, brug af sociale medier og meget andet!

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.