Massage & Velvære, Bornholm

Find massage og velvære på Bornholm her! Hvem kan ikke i ny og næ have brug for lidt massage? Intet er bedre for stive ben og ømme nakkemuskler end en omgang god massage, oliemassage, dybdemassage, afspændingsmassage eller måske en tur i en spa-bad. Det er velvære for krop og sjæl. Så her har vi samlet en liste med links til sites med massage og velvære på Bornholm. Tilføj gerne selv flere links... Nyd det!

6 Links:

Wellness Bornholm

Velværecenter med velkendte og nyskabende koncepter indenfor helse, sundhed og personlig udvikling. Tilbyder kropslig træning, hudpleje, healing, velvære sessioner med mere...

Thai Massage, Rønne

Tilbyder Wat-Po massage, traditionel massage, terapeutisk massage, småbørns- og babymassage samt zoneterapi her på Bornholm.

Intro-Soma Massage

En Holistisk Massage der indeholder elementer af afslapningsmassage, meridianmassage, zonemassage, intuitivmassage, aromaterapi, akupressur og naturlig healing. Massage i Østermarie, Gudhjem Svømmehal, i naturen og i private hjem.

Lewel, Sandkås

Kurcenter med spa, pool, sauna og spisning. Behandlingsformer inkluderer fysioterapi, masssage, elektroterapi, laserterapi, presso-terapi, ultralyd, zoneterapi, akupuntur, mudder-, alge- honning- og paraffindpakninger af kroppen, chokoterapi, aromaterapi, bodyscrub og mere.

Fysioform, Klinik for Fysioterapi og Sundhedscenter

Klinik for Fysioterapi & Sundhedscenter tilbyder styrketræning, holdaktiviteter, massage, sundhedstjek, fysioterapi, og coaching. Professionelt og uddannet personale.

Massage og Lydhealing

Klassisk massage, Hotstone, Healingsmassage, Lydhealing og vokal lydterapi m.m.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.