Marketing & Design, Bornholm

Find marketing og design på Bornholm her! Denne side indeholder links til bornholmske erhvervs-hjemmesider, der beskæftiger sig med reklame, marketing, grafik, layout, design, tryk m.m. Vil du starte en reklame-kampagne, eller bestille en omgang visitkort på Bornholm? Leder du efter reklamebureau på Bornholm? Så prøv linkene på denne side, hvor du kan indhendte tilbud fra leverandører af design- og marketings-løsninger på Bornholm. Du må også gerne selv tilføje flere links til relevante hjemmesider.


7 Links:

Hakon Holm Grafisk

Professionel rådgivning og grafisk produktion. Alt fra firmaprofiler og kataloger til visitkort og postkort.

Niveau2

Grafisk design, tryk, print, bogbinderi og distribution.

Gornitzka Grafik

6. generation af grafiske håndværkere på Bornholm. Tilbyder totalløsninger der omfatter ALT, lige fra idé og oplæg til distribution.

Munk Kommunikation

Munk Kommunikation arbejder med forskellige former for kommunikationsarbejde: Reklametekster, Hjemmesider, Brochurer, Manualer, Præsentationer, Redigering m.m.

Mette Tiensuu

Mette Tiensuu er Social Media Coach og hjælper virksomheder med markedsføring via internettet og de sociale medier. Mette Tiensuu tilbyder kurser, foredrag og virksomheds coaching indenfor online markedsføring.

http://mettetiensuu.com/

Tom Sølvberg

Norsk reklamemann, illustratør og fotokunstner søker små og store oppdrag.
Jeg har nylig flyttet fra Norge til Bornholm med samboer og to barn. Jeg har 12 års erfaring innen reklame, illustrasjon og fotokunst. Les mer om alle mine tjenester for privatkunder og bedrifter. http://tomsolvberg.wordpress.com/

Memoo Bornholm

Memoo er et ungt reklamebureau, der primært beskæftiger sig med udvikling af hjemmesider og webshops. Udover det har vi professionele kompetencer indenfor design, videoproduktion og online annoncering.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.