Håndværkere, Bornholm

Find håndværkere på Bornholm her! Denne side indeholder links til bornholmske håndværkeres hjemmesider. Så har du vægge der skal tapeseres eller murværk der skal males eller kalkes, sommerhus, bindingsværkshus eller lignende der skal gøres klar til sæsonnen, så prøv at se om du ikke kan finde en bornholmsk maler- eller murer-mester her. Og er det træværket det kniber med, døre og vinduer der skal repareres eller måske et nyt køkken der skal tilrettes, så kan du finde bornholmske tømrer- og snedker-mestre her. Og hvis der er gået kuk i varmerørene, radiatoreren eller hvis du skal have nye badeværelsesinstallationer, så er her gode, bornholmske vvs, smede og blikkenslagere at finde. På samme måde hvis du skal bruge en glarmester, kloakservice, låsesmeden eller andre håndværkere på Bornholm, så er det muligt at finde links til dem her på siden. Det er gratis for dig at tilføje flere links.

10 Links:

Ølene Snedkeri

Møbelsnedkerlærling som 14-årig - og nu snedkermester! Ølene Snedkeri arbejder med respekt for og kærlighed til matrialerne, og værner om den faglige stolthed.

VVS Bornholm, Allinge

Arbejder med vand-, varme- og sanitets-installationer, samt oliefyrsservice, kedeludskiftning, solvarme, renovering af badeværelser og andet blikkenslagerarbejde.

Tømrermester Kurt Mogensen, Olsker

Almindelig bygningsvedligeholdelse af alle slags bygninger, nybygning af parcelhus, sommerhus, garager, carporte, udhuse m.m.

Handelsfirmaet

Proff. Malinger/Pensler
Stiger/Stilladser
Værkstedsudstyr mm.

Arnager Malerfirma

Enkeltmandsfirma som udfører små og store opgaver for private, virksomheder samt institutioner. "Jeg sætter en ære i at lave et godt håndværk, som du er tilfreds med."

Låsesmed

Bornholms eneste RUKO Sikringscenter, med Butik i Smallesund 10, Rønne. Med vores 4 servicevogne kommer vi på hele øen hver dag.

Bornholms Aluminium ApS

Vinduer og døre, facader, glastage, solafskærmning, garage- & industriporte og meget mere. Vi skræddersyer efter mål og leverer derfor ikke standardløsninger

LR Bornholm

Firma der leverer kvalitetshåndværk indenfor bl.a. tømrerarbejde, snedkerarbejde, malerarbejde, mureropgaver, stenlægning, gravearbejde, havearbejde mm.

Axel Sørensen A/S

Energicenter der kan give dig råd og vejledning om energirigtige løsninger på Bornholm. Til private og erhverv.

Firmaet Andre Kofod

Smede og montage firma.
Forhandler af Hörmann porte til industri og private.
Producerer også smedejerns hegn, porte og meget andet.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.