Drikkevarer & Fødevarer, Bornholm

Find drikkevarer og fødevarer på Bornholm her! Bornholm er efterhånden kendt som leverandør af høj kvalitet af fødevarer, lavet efter solide, håndværksmæssige traditioner. Der er rige muligheder for at kræse for dine smagsløg på Bornholm, og spise og drikke økologiske varer. Enten købt i butikker, gårdbutikker eller direkte i producenternes egne udsalg. Tilføj gerne selv flere links til de bornholmske fødevare- og drikkevare steder på nettet her.

22 Links:

Svaneke Bolcher

Gammeldags bolchekogeri beliggende midt i Svaneke. Berømt for smag og kvalitet i absolut topklasse. På hjemmesiden kan du bestille et glas bolcher og se hvordan det er muligt at lave bolcher med firmalogo!

Den Økologiske Købmand, Hasle

Økologisk købmand med mulighed for online bestilling. Stort udvalg i frugt, grønt og krydderier. Begrænset åbningstid.

Skafferiet Gudhjem Mølle

Bornholms Fødevare-ambassade! - I samarbejde med øens mange fødevare-producenter præsenteres der her et sandt overflødighedshorn af lækkerier og arrangementer. Der er desuden butik og café med speciel picnic-venlig menu.

Boisens Iskafé, Snogebæk

Frisklavet økologisk is, produceret af mælk fra glade, lokale køer og, i vid udstrækning, bær og frugter fra Bornholm. Så is-menuen skifter med årstiderne.

Gudhjem Special

Øens største is-forretning, har siden 1959 solgt isprodukter fra vore maskiner for at kunne tilfredsstille behovet for den bornholmsk producerede Bornholmer Softice.

Bornholmersennep

Oplysninger om hvor og hvordan Bornholmersenneppen bliver fremstillet, senneppens historie, den hemmelige opskrift, en produktoversigt og sidst men ikke mindst en liste over forhandlere.

Bornholms Valsemølle

Mølle der er kendt for at levere højkvalitets-mel til bagerier og supermarkeder over hele øen.

Vingården Lille Gadegård

Vinmarker på Bornholm? Ja, og Bornholms største vingård ligger i Pedersker. Du er altid velkommen til at gå en tur i vinmarken. Det er gratis. Vingården producerer også brændevin og whisky, og har en gårdbutik der er åben "når flaget er hejst".

Bornholms Vinforsyning, Aakirkeby

Butik og Café med stort udvalg af vine, mousserende vine, dessertvine, whisky og andre ting fra hele verden.

St. Clemens, Bornholms Andelsmejeri

Selvstændigt andelsmejeri der producerer smør, ost og andre mejeriprodukter. Som den eneste osteproducent i verden, er det lykkedes os at blive kåret som "World Cheese Champion" 2 gange!

Kjaerstrup, Chocolate by Hand

Åben produktion af kvalitetschokolade, fyldte chokolader, flødeboller m.m.

Økompagniet, Rønne

Grossistfirma der udlejer fadølsanlæg, kæmpegrill, ismaskiner samt salg af spændende vine, spiritus m.m.

Bornholmerpakken

Et udvalg af lækre bornholmske fødevarer samlet i særlig pakke, ikke mindst velegnet til jul! Flere forskellige pakker at vælge imellem.

Den Gamle Skole

Den Gamle Skoles 8 milioner bornholmske medarbejdere henter honningen til alle vores produkter. Besøg os og smag på vores specialiteter.

Butikken er åbent 1juni - 30september fra kl12 - 18 lørdag og søndag lukket

Ann Thai Butik, Rønne

Kolonial vare sortiment fra Thailand og lidt fra Japan. Du kan også bestilles undervisning i Thai køkenkunst ved os.

Bornholms Økologiske Fødevarefællesskab

Her kan du bestille og abonnere på en pose økologiske grøntsager fra bornholmske leverandører.

Havfrisk Fisk på Bornholm

På HavfriskFisk.dk kan du også se hvornår de bornholmske fiskere kommer i havn, så du kan gå ned og købe fisk direkte fra kutteren.

Ostehjørnet

Stort udvalg af forskellige kvalitets-oste og specialiteter - især Bornholmske oste. Laver også oste- og pålægsanretninger som kan leveres.

Se hvornår Ostebilen kommer til din by!

Karameller fra Gudhjem

Oplev den dejlige duft af lune karameller. Bedstemors gamle karamelopskrifter blev vakt til live i 2004. Traditionelle, gammeldags og moderne karameller til mange formål.

Svaneke Chokoladeri

Stort udvalg af håndlavede kvalitets-chokolader.

Svaneke Is

Ismejeri i Svaneke der producerer rigtig flødeis med lokale og nordiske frugter og bær, sorbet-is, sherbet, yoghurt-is m.m. Alt sammen uden kunstige tilsætningsstoffer, naturligvis.

Den Bornholmske Gårdbutik

Lille Bjergegård ved Vestermarie er gårdbutik. Skal du have godt bornholmsk lammekød, fårekød, oksekød, gedekød eller grisekød på Bornholm, så kom!

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.