Cykling, Skating & Motorsport, Bornholm

Find cykling, skating og motorsport på Bornholm her! Bornholm er kendt som et cykel-paradis, med masser af gode cykelstier. Rigtig mange turister vælger hvert år at opleve Bornholm på cykel. (Andre er nødsaget til at tage cyklen, da det engang imellem er tyndt med busser!) Men her handler det nu mere om cyklen som motion og sport, samt også skateboarding, rollerskating, rulleskøjtning, motorsport. Siden har links til bornholmske hjemmesider der omhandler cykling o.l., tilføj gerne selv flere links...

7 Links:

Bornholms Cycle Club

Klubben arrangerer klubløb, arrangerer træning, landevejscykling, mountainbike og klubaftener. Og der er plads til alle, fra supermotionisterne til gruppen hvor det sociale vejer tungere end at vinde cykelløb.

Bornholms Motorsport

Nyheder, kalender, billeder med mere fra Bornholms Motorsport.

Gokart Center Bornholm, Aakirkeby

Gokart bane på 590 meter. Kom alene og køre mod andre, eller endnu sjovere, kør mod dine kammerater eller kollegaer ved et firmaarrangement, polterabend eller lign.

Bornholms Cyklistforbund

Vi arrangerer Sydbornholm rundt, Nordbornholm rundt og Bornholm rundt. Find det hele her.

TOUR de BORNHOLM

Handicap TOUR de BORNHOLM er Danmarks største og bedste årlige tilbagevende idrætsbegivenhed tilrettelagt for mennesker med hanicap. Der afvikles bowling, motionløb og motionscykelløb. Afvikles altid 1. weekend i september.

BOSS Cykler

Cykelbutik, cykeludlejning, cykelværksted. Forhandler også handicapcykler, cykler med hjælpemotor, cykelanhængere, til mennesker og dyr, tandem-cykler og mere... På Balka og i Svaneke.

Cykelruter på Bornholm

Kort med cykelruter indtegnet. Kun Bornholms bedste, men du er velkommen til selv at foreslå flere på siden.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.