Camping, Bornholm

Find camping-muligheder på Bornholm her! Links til alle campingpladser på Bornholm. Hvad enten du vil campere i telt eller campingvogn eller bo i campinghytter med mange gode faciliteter, swimmingpool og havudsigt og andre bademuligheder, kan du finde links til campingpladsernes hjemmesider her. Der er mange campingmuligheder overalt på Bornholm, så hvis du kender steder der ikke er nævnt her, er du velkommen til selv at tilføje links.

9 Links:

Hullehavn Camping, Svaneke

Hyggelig campingplads med havudsigt, baderum, puslerum, køkken, vaskeri, kiosk, opholdsstue, grill, legeplads, trådløs internet...

Sannes Familiecamping v. Gudhjem

Campingpladsen ligger helt ned til vandet, har swimmingpool med rutchebane og er omgivet af uberørt natur med en smuk klippekyst med badevig. Der er pladser til autocampere, campingvogne og telte. Hjemmesiden har også webcams.

Galløkken Camping, Rønne

Campingpladsen ligger i et populært område i udkanten af Bornholms 'hovedstad', Rønne, så der er gode muligheder for byture med alle de kulturelle tilbud. Også mange faciliteter på campingpladsen.

Christiansø Teltplads

Der er kun plads til 24 telte og 1 hytte. Til gengæld bor du midt i Østersøen! Det er muligt at leje hytte, telt, tipi, madras, sovepose mm., og du kanbenytte dig af gode køkkenfaciliteter og badefaciliteter.

Lyngholt Familiecamping, Allinge

Campingpladsen er et 14 hektar stort område med egen skov og søer, tæt ved Hammershus. Overnatning kan være med eget telt eller campingvogn eller i hytter / udlejnings-campingvogn. Pensionistrabat i hele højsæsonen.

Dueodde Vandrehjem og Camping

direkte ud til Nordeuropas flotteste strand ligger denne hyggelige familieplads imellem træer og klitter. Du kan leje både campinghytter og campingvogne.

Nexø Familiecamping

Campingplads der ligger ~helt~ ud til vandkanten, nabo til røgeri og gåafstand til havn og centrum. Der er kiosk, internet, cykeludlejning, grill, lejeplads og meget andet. Se hjemmesiden for flere forskellige kampagne-tilbud.

Sandvig Familiecamping

Har luksushytter og udlejningstelte på pladsen der grænser op til det fredede naturområde Hammerknuden. 200 meter til stranden.

GoBornholm.dk

Overblik over Bornholm camping, såsom hytter, camping etc.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.