Caféer, Pubs & Værtshuse, Bornholm

Find cafeer på Bornholm her! Her er links til det bornholmske natteliv, fortovscaféer, frokostcaféer, barer, pubs, værtshuse o.l., så skal du finde et sted med gang i den kan du jo prøve at se på disse links. Det vilde natteliv er jo nok ikke ligefrem det Bornholm er allermest kendt for, men der er da stadig muligheder for at møde nye mennesker og score en date!

8 Links:

Fru Petersens Café, v. Østermarie

Fru Petersen byder på hjemmebag i det store tag-selv kagebord. Beliggende i gammelt bindingsværkhus i skønne, landlige omgivelser. Ro til at nyde kaffen i de flotte stuer og plads til at lege!

Café Gustav, Rønne

Café og frokostrestaurant med fortovs-servering på Rønne Torv. Du kan se menukort på hjemmesiden.

Den Gyldne Hane, Nexø

Hyggeligt værtshus hvor man også kan få noget godt at spise: Smørrebrød, sandwich og dagens ret. DGH har desuden billard, dart og rafling, samt live musik den første fredag i hver måned.

Sandkaas Caféen

Friskbagt morgenbrød og gode is direkte ved vandet. Også 18-huls minigolf-bane mv.

Sommer, Allinge

Sæson-åben café og restaurant, med fokus på det lette, smagfulde, grillede, søde og friske. Servering indendørs og udendørs i stilfuldt miljø.

Restaurant Ellas Konditori, Allinge

Ellas serverer frokost, middag, kaffe, kage, ost, is mv. i gammeldags stuer, hyggelig gårdhave og på den oplyste terasse.

Svaneke Bryghus

Dejligt sted at nyde en god, ufiltreret kvalitets-øl fra eget, prisvindende mikro-bryggeri på Bornholm. Kan nydes med mad i tilhørende restaurant.

Mermaids

Mermaids ismejeri og kaffebar i Postgade i Svaneke producerer frisk is hver dag i masser af spændende varianter. Nyd din is med en herlig kop velbrygget mokka i den hyggelige gårdhave. Åbent fra påske til efterårsferien.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.