Arrangementer på Bornholm

Find arrangementer på Bornholm her! Årligt tilbagevendende arrangementer og begivenheder på Bornholm med egen hjemmeside kan tilføjes her. Vi optager ikke links til daglige arrangementer her på siden, men henviser i stedet de få arrangementskalendre for Bornholm der er linket til herunder. De bliver hele tiden opdateret. Links til årlige bornholmske kulturarrangementer, musikarrangementer, festivaller, markeder, konkurrencer mv. kan tilføjes på denne side.

17 Links:

Seachallenge Bornholm

Havkajak-stævne. Hver sommer arrangeres dette 3-dages etape-løb rundt om Bornholm - i kajak.

Allinge Jazz Festival

''Storleverandør af traditionel jazz til det danske jazzfolk'' - En uges jazz-festival hver sommer på nord-Bornholm!

DR Bornholms Kalender

Hvad sker der på Bornholm idag? Musik, film, foredrag, motion, teater, børn, udstillinger, sport... tilføj også dine egne arrangementer.

Destination Bornholm's Kalender

Endnu en arrangementskalender...

Bornholm Rundt Marchen

Bornholm Rundt Marcher en spændende og fysisk krævende vandretur hele vejen rundt om Bornholm. Tager 3 dage. Afvikles hver sommer.

SportBornholm

Portal med kalender til øens sportsarrangementer.

Etape Bornholm

Årligt etape-marathonløb fordelt på 5 dage og en præmiesum på 250.000 kr.

Wonderfestiwall, Allinge

Musikfestival der afholdes i Allinge hver september. Festivallen løber over 4 dage og der er teltplads og andre faciliteter.

Snogebæk Havnefest

Havnefest på og omkring den gamle ø-havn. Musik, boder, mad, leg og festlige oplevelser. Afholdes hvert år, 3 dage i juli (uge 29) i Snogebæk.

Hammershus Fairtrade Concert

Årlig støttekoncert på Hammershus, som er en del af Fair Trade festivalen, der løber i hele juli måned. Al overskud fra billetsalg går til udviklingsprojekter. Centralt ved koncerten og Fair Trade festivalen er oplysning om forhold i udviklingslande, hvilket en række organisationer og enkeltpersoner hjælper med til.

Østersøjazz, Nexø

Facebook-side for den årlige jazzfestival sidst i juli.

Sol over Gudhjem

Oplev stjernekokke i Gudhjem til en duel i gastronomisk verdensklasse. Hver sommer på Gudhjem Havn.

Kulturcenteret Svanekegaarden

teaterforestillinger og dukketeater, musikalske oplevelser indenfor opera, operette, klassisk musik, jazz, vise - og folkemusik af en høj lødighed, foredrag, debataftener, kurser, seminarer og master classes med både dansk og international deltagelse, samt div. udstillinger.

Bornshorts - International Film Festival

International kortfilmsfestival der afholdes hver sommer på Bornholm. (Hjemmesiden er på engelsk)

Bornholms Kulturuge

Bredt favnende event med stort set alle kunstformer repræsenteret. Med bl.a. koncertrækken Udenfor Sæsonen, litteratur, billedkunst, skulptur, kunsthåndværk, teater, film og fortællinger

Unknown

EventsBornholm.nu er en stor begivenheds-portal for Bornholm med blog og nyheder, kalender med flere hundrede events på Bornholm, samt info om hvad der kan opleves af bl.a. attraktioner, live musik, spise- og dansesteder og arrangementer for børn og voksne på Bornholm året rundt.

www.EventsBornholm.nu

Aktiviteter Bornholm

Aktiviteter på hele Bornholm.

Tilføj dit link her, 1-2-3:

1. Skriv en kort beskrivelse af hjemmesiden, ca. 2-3 sætninger.

2. Vælg derefter 'Name/URL' og indtast titel og adresse på hjemmesiden...

3. Tryk på knappen 'Post Comment'.